De initiatiefnemers

20180522-_O4V1721

Koen Konings

& André de Klerk

Koen en André zijn ruim 15 jaar geleden begonnen om sporters op en top fit te krijgen en te houden. De succesformule trainen, begeleiden en coachen op fysiek, mentaal en sociaal vlak werd al snel ook toegepast op o.a. medewerkers van bedrijven en leerlingen van diverse onderwijsinstellingen. Sport bleek een heel goed middel om te kunnen werken aan teambuilding, het verbeteren van sociale vaardigheden en om mensen te motiveren om voor topprestaties te gaan.

Dankzij hun eigen ervaringen in de topsport weten Koen en André hoe het is om individueel én in teamverband te moeten presteren. En wat daar allemaal bij komt kijken: plannen, trainen, evalueren, verbeteren en excelleren.

Als initiatiefnemers van West Brabant Vitaal willen zij de succesformule toegankelijk maken voor bedrijven en organisaties die actief aan de slag willen met het verbeteren van de productiviteit, het verminderen van verzuim en het beter laten presteren van teams. Kortom: zorgen dat op de werkvloer topprestaties geleverd worden!

Waarom West Brabant Vitaal?

Koen: “In ons Talentencentrum werken wij dagelijks met een team van experts om onze bezoekers fysiek sterker te maken, gezond te worden én te blijven. Daarnaast helpen wij met specifieke trainingen op het gebied van o.a. werkstress, til- en heftechnieken en weerbaarheid. Ons team van fysieke trainers, fysiotherapeuten, voedingsdeskundigen en weerbaarheidstrainers wordt breed ingezet, van recreatieve sportmomenten tot de begeleiding van sporttalenten en topsporters.

Deze aanpak is ook uitstekend geschikt om medewerkers vitaal te krijgen en te houden, horen wij van onze klanten. Maar hoe pak je dat aan? En waar begin je? Wij willen onze klanten op dit gebied graag een passende oplossing bieden, om zo de medewerkers Fit4TheJob te maken. Dit komt samen onder de vlag van West Brabant Vitaal”.

André: “West Brabant Vitaal is een community waar de vraag vanuit organisaties en experts op het gebied van vitaliteit bij elkaar komen. Om kennis en ervaringen uit te wisselen, maar ook om tot actie over te gaan. West Brabant Vitaal | Fit4TheJob is een totaaloplossing voor bedrijven op fysiek, mentaal en financieel gebied. Samen gaan we voor goud! Want net als in de topsport, willen wij ook hier gaan voor maximaal resultaat.”

Wat is het doel?

André: ‘Het allerhoogste! (lachend)’

Koen: Wij zijn gewend om het beste naar boven te halen bij sporters / mensen. Het gaat uiteindelijk om het beste resultaat. Wij gaan altijd voor goud!’

André: ‘Dat betekent dat wij concreet aan de slag gaan en dat wij meetbaar resultaat willen hebben. Dat kan resulteren in minder verzuim, betere productiviteit, betere samenwerking, betere werksfeer etc.’

Waar staan wij voor

West Brabant Vitaal staat voor het samenbrengen van het bedrijfsleven in West Brabant met een vereniging van experts op het gebied van fysieke, mentale en financiële vitaliteit. Tijdens onze inspirerende events wisselen wij binnen deze community kennis en ervaringen uit. Maar ook actie op de werkvloer! Met het concept Fit4theJob zorgen wij voor een maatwerk totaal oplossing voor je bedrijf. Met meetbaar resultaat op het gebied van vitale medewerkers!

Leden

Dé vitaliteit community voor West Brabant

Fit4TheJob

Klantervaringen

Huidige partners

Start met Fit4TheJob!

Denk groot, begin klein en blijf in beweging!

Sportpark Vierhoeven

Nispenseweg 3
4707 RA
Roosendaal

Contact via mail

info@westbrabantvitaal.nl

Linkedin
2019 (C) West Brabant Vitaal